Baldosas Terracotta tegels zijn een moderne variant op de traditionele Marokkaanse tegels: Zellige. Net als de Zellige tegels zijn de handgemaakte Portugese tegels van Baldosas Terracotta geglazuurde kleitegels. De collectie van Baldosas Terracotta heeft een enorme diversiteit aan vormen, formaten en kleuren. Vierkante tegels, Rechthoekige tegels die ook in visgraat geplaatst kunnen worden, hexagonale tegels en 3D tegels.

Kleuren tegels

De Portugese tegels van Baldosas Teracotta zijn verkrijgbaar in 104 prachtige kleuren glazuur. Bekijk hier alle kleuren. Sommige tegels zijn egaal, maar de meeste hebben een grote diversiteit aan kleurnuances, al dan niet met craquelé.  De meeste kleuren kunnen toegepast worden in vochtige ruimtes, zwembaden en buiten.

Productie

Elke bestelling wordt speciaal voor u gemaakt. Daarom kunnen alle 104 kleuren in elke gewenste vorm gemaakt worden.  De design tegels van Baldosas  Terracotta worden ontwikkeld door interieurarchitecten en designers, passend in de moderne architectuur.

De tegels worden in het Portugese binnenland volledig handmatig gemaakt. Baldosas Terracotta draagt bij aan een duurzame productie met enkel natuurlijke glazuren en klei die ter plaatse wordt gewonnen.

Portugese tegels hexagon