Beurs Eigen Huis

Er komt heel wat kijken bij het realiseren van je droomhuis. Of je nu gaat kopen of zelf gaat bouwen. Het is een hele klus om je huis helemaal naar je eigen smaak in te richten.

Er zijn zoveel keuzes in badkamers, keukens, vloeren, kleuren en meubels. Je wilt inspiratie op doen, maar waar? Hoe voeg je al die elementen samen tot een warm geheel? Wil je de hulp inschakelen van een professional zoals een binnenhuisarchitect of een interieurstylist? Al deze vragen worden beantwoord bij een bezoek aan Beurs Eigen Huis te Utrecht. De beurs vind plaats van 21 september 2018 tot en met 23 september 2018.

En ja, ook wij staan natuurlijk op Beurs Eigen Huis. Raak geïnspireerd door de schoonheid van onze producten en het effect van de verschillende patronen en kleurcombinaties. Nieuwsgierig geworden naar wat een mooie Marokkaanse of Portugese tegelvloer toe kan voegen aan het realiseren van uw droomhuis? Bekijk dan onze recente projecten.

Een mooie vloer of wand is erg bepalend voor de sfeer in uw huis. Een keuze maken kan daarom lastig zijn. Kom langs in onze stand, wij denken graag met u mee!