Klik op de afbeeldingen om naar de productpagina te gaan. Hierop vind je meer informatie over prijzen en kleurmogelijkheden. De kleurmogelijkheden zijn eindeloos. Kom op bezoek in onze showroom om alle 300+ kleuren te bekijken.

Visschub tegels of zeemeermin tegels zijn een geweldige manier om sfeer te geven aan een ruimte. Deze tegels voegen een leuk patroon toe zonder dat het geheel te druk is. 

Visschub tegels modern of juist niet?

Bij visschubben tegels denk je al snel aan een Marokkaanse sfeer. Het verrassende is dat door gebruik te maken van verschillende texturen, je een totaal ander interieur effect te weeg kan brengen. Kijk maar eens naar bovenstaande foto’s. Baldosas heeft visschub tegels uit Marokko (Zelliges), maar ook uit Italië en Portugal. Je ziet dat de Marokkaanse Zelliges een mattere en dunnere glazuur heeft en dat de visschub tegels daardoor een ‘oude’ look krijgen. De ondergrond van klei komt er bijna doorheen. In de andere twee voorbeelden zie je dat door speciale glazuren je juist een moderne tegel krijgt. Visschub tegel kopen? Denk dus eerst goed na over welk effect je wilt creëren in je interieur.

Kleurencombinaties visschub tegels

Hiernaast een foto van een prachtige kleurencombinatie in roze, goud en wit (persoonlijk 1 van mijn favorieten).  Je ziet dat door het gebruik van verschillende kleuren op 1 muur je een speels effect krijgt. Door de visschubben tegels andersom te plaatsen krijg je ook een andere look. Er is in die voorbeeld een overgang gecreëerd van wit (onderaan) naar steeds meer roze en goud (bovenaan).

In onze Portugese en Italiaanse collectie heb je de keuze uit oneindig veel kleuren. Van metallic tegel tot Gebruik ze als accentmuur in de badkamer of als achterwand in de keuken. Je creëert een echte eye-catcher. TIP: Zorg voor voldoende balans in je interieur. Kies je voor een tegel in een knalkleur? Houdt de overige kleur dan rustig zodat de muur er echt uitspringt. 

fisch scale pink