Is het tijd om je badkamer, keuken of andere ruimte in je woning een make-over te geven en ben je het standaard aanbod tegels zat? Visgraat tegels zijn helemaal trendy en geven elke ruimte een luxe uitstraling. Door het patroon visgraat voelt elke kamer ruimtelijker aan en biedt de unieke afwerking een aantrekkelijke, chique uitstraling. Benieuwd naar de mogelijkheden van visgraat tegels? Klik op de afbeeldingen voor prijzen en productinformatie.

Visgraat goud
Visgraat tegel blauw
Tegel visgraat zwart wit

Tegels met écht karakter

Het Herringbone patroon, beter bekend als visgraat, zien we steeds vaker in zowel het interieur als exterieur terug. Het visgraatmotief heeft de naam te danken aan de gelijknamige manier waarop de langwerpige tegels op de vloer of aan de wand onder een hoek van 90 graden worden gelegd. De tegels worden steeds vaker gebruikt in keukens en badkamers, maar ook in woonkamers. En dat is niet zo gek; visgraat tegels hebben een onderscheidend, sterk karakter en geven elke ruimte in één klap een stijlvolle, onderscheidende uitstraling. Bovendien beschikken de tegels over een hoge kwaliteit, die de garantie biedt dat de tegels tegen een stootje kunnen. Je kunt dus met een gerust hart voor een lange tijd genieten van je nieuw betegelde woning.

Trendy badkamer met visgraat tegels

De tijd van simpel de badkamer betegelen is allang verleden tijd. We willen tegenwoordig een badkamer die helemaal past bij onze stijl én de huidige trend. Dit is al eenvoudig te bereiken door het gebruik van tegels in visgraat motief. De meest gekozen manier van de tegels in de badkamer, is het betegelen van de muur. De tegels kunnen op verschillende manieren worden gelegd, waardoor jij je creativiteit de vrije loop kunt laten. Kies voor een klassieke stijl en betegel de volledige wand. Of creëer juist een speels effect, door de muur maar voor de helft te betegelen. Ben je niet zo fan van een visgraat motief op de muur? Dan kunnen de tegels ook in visgraat patroon op de vloer worden geplaatst. Baldosas Tegels biedt enkel handgemaakte visgraat tegels die vervaardigd zijn tot topkwaliteit. Ze kunnen daarom goed tegen voetstappen en vocht, waarmee ze dé perfecte match zijn voor de badkamer.

visgraat zellige

Visgraat in de keuken?

Ben je op zoek naar tegels die je keuken doen opleven? Visgraat is zeer geliefd als tegel in de keuken. Dit is niet verrassend, aangezien ze in elke stijl keuken toepasbaar zijn. Door het aanbod visgraat tegels in diverse kleuren, afwerkingen en patronen bij Baldosas Tegels, heb jij de stijl van je keuken helemaal zelf in handen. Kies voor een subtiel uitstraling met een witte of beige kleur. Of ga juist experimenteren met felle kleuren en laat je keuken opvallen. Met het aanbod tegels van visgraat in verschillende trendy kleuren, is er altijd een stijl die aansluit op je wensen. Zijn je handen aan het kriebelen om je keuken aan te pakken? Al onze glazuren zijn in visgraat te krijgen. Ontdek direct het aanbod visgraat tegels bij Baldosas Tegels en vraag een proefsample aan!

Luxe en unieke tegels kopen?

Wil je het nét even anders doen en ben je op zoek naar tegels die je woning uniek maken? Visgraat tegels bieden een chique, unieke uitstraling die een ruimte een ware upgrade geven. Doordat het tegeldesign overal toepasbaar is, van vloer tot spatwand, is de tegel de oplossing van elke interieurwens. Tegels met een visgraat patroon kopen? Bekijk het assortiment bij Baldosas Tegels!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Neem contact met ons op! Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste tegels, passend bij jouw wensen, stijl en interieur.

mozaïek tegel mix