Victoriaanse tegels zijn ware blikvangers voor elke ruimte. De tegels bestaan uit diverse mozaïek patronen, die gezamenlijk een kunstwerk op de vloer of wand tonen. Hoewel de tegels voornamelijk in de jaren ‘30 in oude herenhuizen werden geplaatst, zijn patroontegels tegenwoordig helemaal trendy en toepasbaar in elke woning of pand. Zie jij jouw Victoriaanse vloer of wand al helemaal voor je? Baldosas Tegels helpt jou bij het vinden van de perfecte tegels.

Victoriaanse tegel modern

Stijlvolle patroontegels met motief

Als je op zoek bent naar een onderscheidende vloer met een uniek patroon, dan word je gegarandeerd gelukkig van de uitstraling van Victoriaanse tegels. Victoriaanse vloertegels, vaak ook geometrische vloeren genoemd, bestaan uit individuele 4 kleinere stukken tegels die gezamenlijk één patroon vormen. De tegels zijn verkrijgbaar in een grote reeks aan kleuren en motieven, waardoor het combineren van patroontegels vrijwel oneindig is. Je creëert dan ook heel eenvoudig de meest prachtige patronen, waardoor je ruimte direct een uitgesproken, stijlvol karakter krijgt. Hoewel in de volksmond er vaak gesproken wordt over vloertegels, zijn de tegeltjes ook toepasbaar op de wand. Ben je op zoek naar onderscheidende patroontegels? Dan is het aanbod Victoriaanse tegels van Baldosas zeker een kijkje waard.

Vloertegels en wandtegels voor elke ruimte

Doordat Victoriaanse vloertegels en wandtegels uit afzonderlijke tegel patronen bestaan, zijn de mogelijkheden om te mix and matchen vrijwel eindeloos. Hierdoor kunnen de tegels in elke ruimte worden geplaatst. Denk aan een klassieke Victoriaanse keuken of een moderne badkamer met een unieke twist. De tegels zijn hierbij geschikt om zowel voor de vloer of op de wand geplaatst te worden. Naast de verschillende patronen heb je bij Baldosas de keuze uit verschillende vormen, van rechthoekig, rond tot hexagon, en zijn leverbaar in een groot scala aan kleuren. Zo kun jij het design van jouw hal, toilet of kantoor helemaal zelf bepalen. Heb je een patroontegel gevonden, maar niet in de gewenste kleur? Op verzoek is het mogelijk om bij Baldosas op maat gemaakte tegels te kopen. Waar wacht je nog op? Kies nu jouw stijl!

Patroontegel bloem
Cementtegels victoriaans
tegel 2 kleuren

Uniek assortiment bij Baldosas

Natuurlijk wil je graag de keuze hebben in het uitzoeken van de perfecte tegels uit de Victoriaanse tijd. Deze behoefte hebben we bij Baldosas laten vertalen in ons aanbod tegels. Wij werken samen met 4 Spaanse designers, ieder met een eigen specialisme. Zo concentreert een designer zich op zachte kleuren, terwijl de ander juist bekend staat om kleurrijke patronen. Dit resulteert in een veelzijdig en uniek aanbod Victoriaanse tegels. De tegels zijn allen gemaakt van enkel natuurlijk en duurzaam materiaal, waardoor je verzekerd bent van hoge kwaliteit tegels. Zo geniet jij zorgeloos van je nieuwe gestylde kamer.

Victoriaanse tegels leggen?

Past de Victoriaanse stijl helemaal in jouw straatje en ben je klaar om Victoriaanse tegels te laten leggen in je woning of bedrijfspand? Bekijk dan direct het volledig assortiment Victoriaanse tegels van Baldosas. Vind een patroon die bij je past en vraag een proeftegel aan. Zo weet je zeker dat de tegel écht past in de desbetreffende ruimte. Ook wanneer je op zoek bent naar maatwerk tegels kunnen wij je van dienst zijn. Neem eenvoudig contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Behoefte aan vrijblijvend persoonlijk advies? Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste stijl. Vul het contactformulier in of kom langs in onze showroom in Weert.