Duurzaam bouwen

Bij Baldosas Tegels denken we graag na over hoe we een positieve bijdrage kunnen leveren aan de wereld om ons heen. In de productie van onze tegels gaan we daarom zo duurzaam mogelijk te werk. Door onze grondstoffen en restmaterialen te recyclen, gaan we verspilling en vervuiling tegen.

Bij het produceren van de tegels maken we uitsluitend gebruik van natuurlijke glazuren. De klei van de tegels wordt ter plaatste gewonnen. Zo slepen we niet onnodig met materialen. De productie van de tegels vindt bovendien uitsluitend in Europa plaats in fabrieken die geen vervuilde lucht uitstoten. We voorkomen hiermee bovendien onnodig transport van onze gerede producten.

We willen echter meer doen. Naar een initiatief van EarthToday hebben wij besloten om vanaf heden voor iedere bestelling tegels die bij ons geplaatst wordt, één vierkante meter natuur te adopteren. Door dit te doen, beschermen we een stukje natuur en dragen we bij aan het herstellen van de wereld. Meer weten over dit initiatief? Bekijk vooral onderstaande video!

Wil jij de natuur in huis halen en deze daarnaast helpen beschermen? Met groene tegels geef je een natuurlijke uitstraling aan je interieur en breng je gelijktijdig de luxe in huis. Bij Baldosas Tegels heb je de keuze uit verschillende prachtige kleuren groen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bosgroene tegel? Bekijk ons assortiment online of kom eens langs in onze showroom om al onze tegels te bewonderen. Welke kleur tegels je uiteindelijk ook kiest, voor iedere bestelling adopteren wij een vierkante meter natuur. Goed voor jou en goed voor de wereld.

Portugese tegel Groen
3D tegels Limburg
Marokkaanse tegel vierkant
Tegels toilet legergroen