Menu
In de spotlight: visschubben tegels of zeemeermin tegels
In dit artikel Visschub tegels modern of juist niet?Kleurencombinaties visschub tegels
Deel:

In de spotlight: visschubben tegels of zeemeermin tegels

Visschub tegels of zeemeermin tegels zijn een geweldige manier om sfeer te geven aan een ruimte. Deze tegels voegen een leuk patroon toe zonder dat het geheel te druk is. 

Visschubben tegels aqua    Visschub tegels groen douche

Klik op de afbeeldingen om naar de productpagina te gaan. Hierop vind je meer informatie over prijzen en kleurmogelijkheden. De kleurmogelijkheden zijn eindeloos. Kom op bezoek in onze showroom om alle 300+ kleuren te bekijken.

Visschub tegels modern of juist niet?

Bij visschubben tegels denk je al snel aan een Marokkaanse sfeer. Het verrassende is dat door gebruik te maken van verschillende texturen, je een totaal ander interieur effect te weeg kan brengen. Kijk maar eens naar bovenstaande foto’s. Baldosas heeft visschub tegels uit Marokko (Zelliges), maar ook uit Italië en Portugal. Je ziet dat de Marokkaanse Zelliges een mattere en dunnere glazuur heeft en dat de visschub tegels daardoor een ‘oude’ look krijgen. De ondergrond van klei komt er bijna doorheen. In de andere twee voorbeelden zie je dat door speciale glazuren je juist een moderne tegel krijgt. Visschub tegel kopen? Denk dus eerst goed na over welk effect je wilt creëren in je interieur.

Zeemeermin tegels groen wandtegels visschubben tegels roze

 

Kleurencombinaties visschub tegels

Hierboven een foto van een prachtige kleurencombinatie in roze, goud en wit (persoonlijk 1 van mijn favorieten).  Je ziet dat door het gebruik van verschillende kleuren op 1 muur je een speels effect krijgt. Door de visschubben tegels andersom te plaatsen krijg je ook een andere look. Er is in die voorbeeld een overgang gecreëerd van wit (onderaan) naar steeds meer roze en goud (bovenaan).

In onze Portugese en Italiaanse collectie heb je de keuze uit oneindig veel kleuren. Van metallic tegel tot Gebruik ze als accentmuur in de badkamer of als achterwand in de keuken. Je creëert een echte eye-catcher. TIP: Zorg voor voldoende balans in je interieur. Kies je voor een tegel in een knalkleur? Houdt de overige kleur dan rustig zodat de muur er echt uitspringt. 

Bekijk alle artikelen
Op zoek naar inspiratie? Onze Social Media
Natuurbehoud Baldosas Tegels draagt bij aan natuurbehoud. Lees meer
Blijf op de hoogte Blogs & Nieuws
Vragen of Advies? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze Neem contact op
Onze Showroom Cwartier Weert Beekstraat 54 (Unit 062) 6001 GJ Weert info@baldosastegels.nl +31 682775541
Informatie showroom

Wij voorzien je graag van het beste advies. Daarom zijn wij alleen op afspraak geopend. Laat even weten wanneer je komt, dan zetten we de koffie alvast klaar.

Navigeer naar ‘Oud Gasthuisplein’. Parkeren kan op het parkeerdek en daar vind je de ingang van het Cwartier.

Ook online staan we voor je klaar. Heb je vragen, bel of mail gerust. Indien gewenst kun je hier een proeftegel bestellen.

Showroom Baldosas
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies en snelle service Binnen 24 uur is je vraag beantwoord
Makkelijk proeftegels besteld
Makkelijk en snel proeftegels besteld Gratis persoonlijk advies door onze interieurstylist
Makkelijk proeftegels besteld
Exclusieve en unieke tegels Met een duurzaam karakter
Heb je vragen? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op! +31 682775541 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 info@baldosastegels.nl We reageren binnen 8 werkuren
1
Waar ben je naar op zoek?
Zoek
Aan het laden...