Menu
Project droomhuis
In dit artikel
Deel:

Project droomhuis

Er komt heel wat kijken bij het realiseren van je droomhuis. Of je nu gaat kopen of zelf gaat bouwen. Het is een hele klus om je huis helemaal naar je eigen smaak in te richten.

Beurs eigen huis project

Er zijn zoveel keuzes in badkamers, keukens, vloeren, kleuren en meubels. Je wilt inspiratie op doen, maar waar? Hoe voeg je al die elementen samen tot een warm geheel? Wil je de hulp inschakelen van een professional zoals een binnenhuisarchitect of een interieurstylist? Al deze vragen worden beantwoord bij een bezoek aan Beurs Eigen Huis te Utrecht. De beurs vind plaats van 21 september 2018 tot en met 23 september 2018.

En ja, ook wij staan natuurlijk op Beurs Eigen Huis. Raak geïnspireerd door de schoonheid van onze producten en het effect van de verschillende patronen en kleurcombinaties. Nieuwsgierig geworden naar wat een mooie Marokkaanse of Portugese tegelvloer toe kan voegen aan het realiseren van uw droomhuis? Bekijk dan onze recente projecten.

Beurs eigen huis utrecht inspiratie

Een mooie vloer of wand is erg bepalend voor de sfeer in uw huis. Een keuze maken kan daarom lastig zijn. Kom langs in onze stand, wij denken graag met u mee!

Bekijk alle artikelen
Op zoek naar inspiratie? Onze Social Media
Natuurbehoud Baldosas Tegels draagt bij aan natuurbehoud. Lees meer
Blijf op de hoogte Blogs & Nieuws
Vragen of Advies? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze Neem contact op
Onze Showroom Cwartier Weert Beekstraat 54 (Unit 062) 6001 GJ Weert info@baldosastegels.nl +31 682775541
Informatie showroom

Wij voorzien je graag van het beste advies. Daarom zijn wij alleen op afspraak geopend. Laat even weten wanneer je komt, dan zetten we de koffie alvast klaar.

Navigeer naar ‘Oud Gasthuisplein’. Parkeren kan op het parkeerdek en daar vind je de ingang van het Cwartier.

Ook online staan we voor je klaar. Heb je vragen, bel of mail gerust. Indien gewenst kun je hier een proeftegel bestellen.

Showroom Baldosas
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies en snelle service Binnen 24 uur is je vraag beantwoord
Makkelijk proeftegels besteld
Makkelijk en snel proeftegels besteld Gratis persoonlijk advies door onze interieurstylist
Makkelijk proeftegels besteld
Exclusieve en unieke tegels Met een duurzaam karakter
Heb je vragen? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op! +31 682775541 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 info@baldosastegels.nl We reageren binnen 8 werkuren
1
Waar ben je naar op zoek?
Zoek
Aan het laden...