Menu
Zoek je een origineel cadeau?
In dit artikel ExclusiefRobuustDuurzaamLuxeHouten wieken
Deel:

Zoek je een origineel cadeau?

Het is altijd leuk om vrienden of familie te verrassen met een origineel cadeau. Maar voor degene die alles al heeft, is het lastig om een origineel cadeau idee te bedenken.

Exclusief

Onze geurkaarsen zijn volledig met de hand gemaakt, dat maakt iedere kaars uniek. Iedere kaars die je koopt is net even anders omdat iedere pot anders is en omdat elke huid anders is. Er komt nergens een machine aan te pas en dat zie je meteen.

De geuren die we gebruiken veranderen met de seizoenen. Bijzondere ingrediënten en geurcombinaties, al je zintuigen zullen geprikkeld zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kaars waarvan de was honing en tabak bevat? En het gekke is, ergens doet deze geur me een beetje denken aan appeltaart!

Robuust

De eerste unisex geurkaars, een leuk cadeau voor hem en haar. Onze kaarsen hebben net een iets ruiger uiterlijk dan wat je misschien gewend bent. Dit komt omdat wij werken met beton en de meest exotisch stoere koeienhuiden. 

Duurzaam

  • We gebruiken enkel de beste ingrediënten en onze was bevat plantaardige bestanddelen. 
  • Tevens zijn er navullingen omdat we duurzaamheid belangrijk vinden.
  • We werken enkel met huiden afkomstig uit de slacht, geen dier sterft voor deze kaarsen! In plaats van ze te verbranden en zodoende de lucht te verontreinigen maken wij er nog iets moois van. 
  • “Made in Europe”, weinig transport dus weinig uitstoot!

Geurkaars okergeel Kaars koeienhuid

Luxe

Wat dacht je van een marmeren geurkaars die hergebruikt kan worden als wijnkoeler? Dat is pas een een exclusief cadeau! En het mooie is dat de geurkaarsen nog duurzaam zijn ook!

Onze ‘ luxury candles’ hebben een hoog afwerkingsniveau. Geen enkele kaars verlaat het atelier zonder dat we hier 100% tevreden over zijn. Met liefde gemaakt en dat zie je. Stuk voor stuk echte eye-catchers voor je interieur!

Houten wieken

Onze geurkaarsen hebben houten wieken; de houten wieken geven een licht knisperend geluid. Het doet meteen denken aan het knisperen van de open haard. Esthetisch houden we van de zachte gloed die houten wieken uitstralen; de vlammen lijken voller, mooier. De subtiele knettergeluiden die je kunt horen terwijl ze branden zijn geruststellend .Hout heeft ook de neiging om de hoeveelheid geproduceerde roet iets te verminderen. Wij geloven dat ze een prachtig en uniek alternatief zijn voor je dagelijkse katoenen exemplaren.

Kom al onze geurkaarsen bekijken in onze showroom!

Bekijk alle artikelen
Op zoek naar inspiratie? Onze Social Media
Natuurbehoud Baldosas Tegels draagt bij aan natuurbehoud. Lees meer
Blijf op de hoogte Blogs & Nieuws
Vragen of Advies? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze Neem contact op
Onze Showroom Cwartier Weert Beekstraat 54 (Unit 062) 6001 GJ Weert info@baldosastegels.nl +31 682775541
Informatie showroom

Wij voorzien je graag van het beste advies. Daarom zijn wij alleen op afspraak geopend. Laat even weten wanneer je komt, dan zetten we de koffie alvast klaar.

Navigeer naar ‘Oud Gasthuisplein’. Parkeren kan op het parkeerdek en daar vind je de ingang van het Cwartier.

Ook online staan we voor je klaar. Heb je vragen, bel of mail gerust. Indien gewenst kun je hier een proeftegel bestellen.

Showroom Baldosas
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies en snelle service Binnen 24 uur is je vraag beantwoord
Makkelijk proeftegels besteld
Makkelijk en snel proeftegels besteld Gratis persoonlijk advies door onze interieurstylist
Makkelijk proeftegels besteld
Exclusieve en unieke tegels Met een duurzaam karakter
Heb je vragen? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op! +31 682775541 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 info@baldosastegels.nl We reageren binnen 8 werkuren
1
Waar ben je naar op zoek?
Zoek
Aan het laden...