We are Baldosas

Exclusieve, authentieke tegels – haal het mediterraanse gevoel in huis

Karakteristiek, luxe en handgemaakt: zo valt Baldosas het best samen te vatten. geïnspireerd door de warme sfeer en de schoonheid van zuid Europa, presenteren we met trots onze handgemaakte (geglazuurde) tegels. Ga mee op reis door onze hoogwaardige collectie, met een zeer divers aanbod aan unieke kleuren en vormen en meer dan 140 speciale glazuren.

Onze tegels komen rechtstreeks uit Italië, Portugal, Spanje en Marokko, waar ze volledig met de hand worden gemaakt. Een proces waar veel tijd, energie en liefde in wordt gestoken, met als resultaat een gegarandeerd unieke tegel. De natuurlijke variatie is inherent aan de schoonheid van de Portugese tegel en weet een luxe, sfeervolle uitstraling neer te zetten.

Baldosas draagt bij aan een duurzame productie, door uitsluitend gebruik te maken van natuurlijke glazuren. Daarbij wordt de klei ter plaatse gewonnen.

Het ontwerp van deze tegels wordt ontwikkeld door professionele interieurarchitecten en designers. Wij leveren absoluut maatwerk: alles wordt aangepast aan de specifieke wensen van onze klant. Baldosas is dan ook met recht specialist op het gebied van handgemaakte (Portugese) tegels.

Laat je inspireren door onze unieke collectie!

Voor vragen staan we uiteraard ook voor u klaar, neemt u gerust contact met ons op.

Hopelijk tot binnenkort!

 

About us