/Over Baldosas
Over Baldosas 2019-12-03T15:18:32+01:00

Over Baldosas

INSPIRATIE

Tijdens onze vele reizen zijn we geïnspireerd geraakt door de schoonheid van Spaanse en Portugese patroontegels. Deze tegels geven een unieke warme sfeer die je met geen enkele andere vloertegel teweeg kan brengen. Wij wilden deze schoonheid graag mee terug nemen naar Nederland. Zo ontstond het idee voor Baldosas,  een onderneming in Marokkaanse, Spaanse tegels en Portugese tegels in Limburg.

Op zoek naar een bijzondere tegelvloer in uw badkamer, toilet, keuken of bedrijfsruimte? Baldosas heeft een groot aanbod in handgemaakte Spaanse, Portugese en Marokkaanse tegels. Deze kleurrijke tegels geven een unieke warme sfeer die met geen enkele andere tegel teweeg gebracht kan worden.

Wij geven de authentieke Portugese cementtegels een moderne impuls. Naast cementtegels of patroontegels hebben wij ook Marokkaanse tegels (Zellige) en handbeschilderde waskommen in ons assortiment.

Raak ook geïnspireerd door de schoonheid van onze producten en het effect van de verschillende patronen en kleurcombinaties.

Kom eens langs in onze showroom in de binnenstad van Roermond. Het adres vind u hier.

Voor vragen staan we uiteraard ook voor u klaar, neemt u gerust contact met ons op.

Hopelijk tot binnenkort!

 

Tegels Limburg