Menu

Reviews

Let us know what you think of our products and service. Leave us a review via Google My Business or Facebook.

Google

Google My Business 

Curious what other customers think of Baldosas Tiles? Check out our reviews and let us know what you think about us. Click on the Google logo!

Google

Facebook reviews

Give us a review on Facebook. Click on the Facebook logo!

Baldosas Tegels wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.4 uit de 10 gebaseerd op 34 reactions van klanten.
Tevreden & blij Evelien Modderman 10 / 10 17-12-2021

Zeer tevreden over de service, het meedenken en de snelle levering van de prachtige tegels! Heel blij mee!

zeshoek tegels spatwand keuken blauwgroen

TOP! Jacques van Veen 9 / 10 15-12-2021

Vriendelijk, snelle reactie op vragen, snelle levering, mooi assortiment. Kortom TOP!

Baldosas tegels kan ik aanraden Marjanne Gielen 8 / 10 03-10-2021

Voor mijn keuken was ik op zoek naar inspiratie op internet. Ik kwam de foto van mijn tegels tegen op internet en was meteen verkocht. Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen. Contact verliep vlekkeloos en tegeltjes zijn netjes bij mijn bezorgd. Ik ben er erg blij mee en ik krijg veel complimenten.

groene tegeltjes driehoek keukenwand

Goede service! Daisy de Vetter 9 / 10 02-09-2021

Goede service! En wij zijn blij met de mooie tegeltjes

Absoluut unieke uitstraling Antoine vd Kruijs 8 / 10 06-08-2021

 Als je met tegels een bepaalde wand binnen je interieur een absoluut unieke uitstraling wil geven, dan ben je bij Baldosas zeker aan het juiste adres:

Visschub tegels blauw naast druppel tegels antraciet grijs metallic

 
Vriendelijke en behulpzame klantenservice ook met inhoudelijk goed advies

 

Marleen Bergman 8 / 10 21-07-2021
Nathalie Tas 10 / 10 19-07-2021
Goede communicatie over betaling en levering Marlies den Hartog 10 / 10 05-05-2021

Was op zoek naar mooie en bijzondere tegels voor onze nieuwe keuken. Na een aantal verschillende aanbieders te hebben bekeken vond ik via deze de mooiste.
Kreeg snel een reactie op mijn offerte aanvraag. Goede communicatie over betaling en levering. Kwamen op de afgesproken tijd en netjes verpakt. Dikke aanrader dus!

De tegels zijn prachtig Robin van Beek 10 / 10 13-04-2021

We hebben Baldosas Terracotta tegel hexagon genomen voor 1 wand in onze badkamer en de tegels zijn prachtig. Contact, bestelling, levering etc ging allemaal soepel. Zeer tevreden.

Verliefd op deze prachtige sterretjes vloer valerie | elle and rapha 10 / 10 13-04-2021

verliefd op deze prachtige sterretjes vloer, een vlotte communicatie en snelle levering!

Wij zijn blij met het resultaat! Tim van Seggelen 10 / 10 29-03-2021

Na een lange zoektocht terecht gekomen bij Baldosas tegels. Ze hebben heel veel keus uit heel veel mooie Portugese tegels. De moeite waard om eens te gaan kijken in hun showroom. Daarnaast erg snelle en persoonlijke benadering.

Wij zijn blij met het resultaat!!

Metallic hexagon tegels keuken

Deze prachtige hexagontegels moesten in onze keuken! MadeForYou Art 10 / 10 27-03-2021

Deze prachtige hexagontegels op internet gezien bij Baldosas tegels, die ik niet uit mijn hoofd kreeg.

Wezen kijken bij hen ( 2 uur ervoor gereden) en in het echt nog mooier. Deze tegels moesten in onze keuken komen. Zeer vriendelijk en goed geholpen. De tegels werden zelf geleverd. Nu zitten ze op onze wand in de keuken en we krijgen ontzettend positieve reacties. We genieten er enorm van.
Bedankt! Fam. Boer.

Hexagon groene tegel achterwand

Tegel keuken blauw hexagon achterwand

Geen vraag is te veel Marlous van Laar 9 / 10 26-03-2021

Top service, snel en persoonlijk contact met Martijn. Geen vraag is teveel. Meerdere samples ontvangen voordat ik mijn bestelling deed. Heel blij met de blauwe tegels voor in ons toilet.

We hebben ze nu een jaar en ze blijven prachtig M BL 10 / 10 23-03-2021

De tegels zijn echt prachtig en van zeer goede kwaliteit. De sample kwam ook overeen met de uiteindelijke bestelling. We hebben ze nu een jaar en ze blijven prachtig, zonder speciale (schoonmaak) aandacht. De service was ook uitstekend. We kunnen Baldosas van harte aanraden!!

Er werd met ons meegedacht en overlegd Anita Smit 10 / 10 15-03-2021

We zijn ontzettend blij met de zeshoekige tegels die we op de muur achter onze houtkachel hebben gebruikt. De communicatie met Baldosas Tegels was altijd snel en goed. We hebben een mix van drie kleuren besteld. Er werd met ons meegedacht en overlegd. En de tegels zijn prachtig!

Hexagon wandtegels rood en roze 

Hexagon tegels muur rood

Vriendelijk geholpen en snelle levering Marina Van den Berg 9 / 10 14-03-2021

Erg blij met de hexagon tegel mystery teal in mijn toilet! Lang gezocht naar een website met niet standaard tegels tot ik eindelijk op de site van Baldosas kwam, wat een keuze! Erg prettig om een tegel sample op te vragen. Vriendelijk geholpen en snelle levering.

Prachtige unieke tegels+ fijn deskundig advies. Laura Cox 8 / 10 13-03-2021

Prachtige voorraad unieke en handgemaakte tegels. Keuze te over, dus was nog lastig om te beslissen welke tegels het werden. Gelukkig werden we daarbij van deskundig advies voorzien. Goede en persoonlijke service en erg blij met het resultaat.

tegel groen ruit achterwand keuken

Echt een eye-catcher! Jessica Onderwater 9 / 10 12-03-2021

Prachtige tegeltjes gekocht voor in de toiletten. Echt een eye-catcher die de ruimte direct een bijzondere sfeer geeft. Fijne service, snelle reactie op mijn mails met goed advies en voorbeelden. Wij zijn er zo blij mee dat we nu bezig zijn met het uitzoeken van tegeltjes voor in de keuken.

De tegels zijn erg mooi en bijzonder Anna Smits 10 / 10 11-03-2021

Heel erg tevreden over dit bedrijf. De tegels zijn erg mooi en bijzonder. Snelle levering.

Portugese tegels roze

De uitstraling die deze tegel hebben is niet te evenaren Andy Boeijen 10 / 10 09-03-2021

Nadat we besloten hadden om onze badkamer te verbouwen kwamen we na een zoektocht op internet terecht bij Baldosas.
Omdat je de tegels uiteraard in het echt wil zien hebben we een bezoek aan de showroom gebracht. Daar werden we heel erg vriendelijk geholpen en als je deze tegels eenmaal hebt gezien wil je niks anders meer.
We hebben het nog wel geprobeerd, andere zaken bezocht en ook hexagon tegels bekeken maar nee... De uitstraling die deze tegels hebben en het karakter wat ze krijgen omdat ze handgemaakt zijn is niet te evenaren laat staan te overtreffen.
De tegelzetter was eerst nog wat sceptisch want ja, de tegels zijn niet allemaal maatvast maar ook hij was razend enthousiast over het resultaat.
Kortom, ben je op zoek naar een een echte eye-catcher voor je keuken of badkamer, twijfel niet langer.
 

De tegels van Baldosas zijn echte eye-catchers geworden Dorothy pillen 9 / 10 08-03-2021

De tegels van Baldosas zijn echte eye-catchers geworden. Blij mee! Fijn contact ook!

Heel erg blij met de hexagonale tegels van Baldosas Peter van der Sluijs 8 / 10 08-03-2021

Heel erg blij met de hexagonale tegels van baldosas. Ondanks dat er veel tegenzat in corona tijd is dankzij goede communicatie alles goed gekomen. Prima service en mooie tegels.

Blauwe hexagon tegels badkamer

Honinggraat tegels wandtegels badkamer

De communicatie is snel, duidelijk en persoonlijk! Hanneke Van Hulst 10 / 10 06-03-2021

In mijn zoektocht naar iets bijzonders terecht gekomen op de site van Baldosas. De communicatie met dit bedrijf is snel, duidelijk en persoonlijk! Hier uiteindelijk prachtige tegels voor in onze nieuwe keuken gekocht! De hexagon oxide teal blauwgroen, ontzettend blij mee!

Keukentegels wandtegels zwart

Erg tevreden met het resultaat manon h. 10 / 10 04-03-2021

We hebben hier mooie tegeltjes voor onze keuken uitgezocht, en ben erg tevreden met het resultaat.

Driehoek tegels wandtegels keuken groen

De service van het bedrijf is perfect J. de Vries 10 / 10 02-03-2021

Ik ben heel blij met de tegels van Baldosas. Ze zijn heel mooi en de service van het bedrijf is perfect: vriendelijk, behulpzaam, denken mee!

Mooie tegels, snelle levering en vakkundig advies Jovanka Vis 10 / 10 01-03-2021

Mooie tegels, snelle levering en vakkundig advies. Service is goed.

Prachtige tegels Dieneke van Dijken 10 / 10 28-02-2021

Prachtige tegels, we zijn heel tevreden over het resultaat!

Metallic druppel tegels badkamer

Metallic druppel tegels douche goud

Leuke mensen en prettig contact Tommie Pit 10 / 10 04-12-2020

In Augustus een bestelling gedaan. Werd gebeld dat ze eigenlijk niet onder de 3m2 leveren, maar dat ze nog wel een partij hadden liggen in ander formaat die ik zou kunnen overnemen. Mooi, want dat was het precies het formaat waar we over twijfelden. Erg mooi, leuke mensen en prettig contact.

Prachtige tegels en goed advies! Tim Hofstee 10 / 10 14-09-2020

Top service van Baldosas (en Martijn). Super blij met het resultaat. Prachtige tegels en goed advies! Dank!

Driehoek tegels keuken achterwand groen

Ruime keuze en super goed advies Sophie Gorissen 10 / 10 04-08-2020

Super fijne ervaring met de tegels van baldosas! We waren op zoek naar iets speciaals en dat krijg je zeker met deze handgemaakte tegels. Ruime keuze en super goed advies van de eigenaresse. Vriendelijk en super service. Met behulp van de duidelijke instructie hebben we zelfs zelf kunnen tegelen en zijn helemaal tevreden met het resultaat!

De handgemaakte Portugese hexagon tegels zijn prachtig!! maurits carlebur 10 / 10 30-07-2020

Erg tevreden met Baldosas tegels snel en vakkundig contact en levering. En de handgemaakte Portugese hexagon tegels in de kleur mystery teal zijn prachtig!!

Bijenraattegels blauw keuken achterwand

Passende adviezen en oprechte aandacht voor de klant Laura Cox 9 / 10 22-08-2019

Een enorme voorraad van Portugese / Marokkaanse tegels in alle soorten, kleuren/patronen en maten. Daarom erg fijn dat de tegels in een showroom te bewonderen zijn ipv enkel op beeld.
De service is top, met passende adviezen en oprechte aandacht voor de klant. Zeker een aanrader!

Fijn dat de tegels in een showroom te bewonderen zijn ipv enkel op beeld online Laura C 9 / 10 28-06-2019

Een enorme voorraad van Portugese / Marokkaanse tegels in alle soorten, kleuren/patronen en maten. Daarom erg fijn dat de tegels in een showroom te bewonderen zijn ipv enkel op beeld.
De service is top, met passende adviezen en oprechte aandacht voor de klant. Zeker een aanrader!

Persoonlijke aandacht Roel Smolenaers 9 / 10 12-06-2019

Veel kennis, keuze en persoonlijke aandacht!

Looking for inspiration? Our Social Media
Conservation Baldosas Tiles contributes to nature conservation. Read more
Stay up to date Blogs & news
Questions or advice? We are happy to help you make the right choice. Contact us
Our Showroom Cwartier Weert Beekstraat 54 (Unit 062) 6001 GJ Weert info@baldosastegels.nl +31 682775541
Information regarding our showroom

We are happy to provide you with the best advice. That is why we are only open by appointment. Let us know when you are coming and we will prepare the coffee.

Navigate to 'Oud Gasthuisplein'. You can park on the parking deck and there you will find the entrance to the Cwartier.

We are also available for you online. If you have any questions, feel free to call or email. If desired, you can here order a sample tile.

Showroom Baldosas
Persoonlijk advies
Personal advice and fast service Within 24 hours your question will be answered
Makkelijk proeftegels besteld
Order test tiles quickly and easily Free personal advice by our interior stylist
Makkelijk proeftegels besteld
Exclusive and unique tiles With a durable character
1
What are you looking for?
Zoek
Loading...