Wil je graag je keuken, badkamer of hal een make-over geven? Kies dan voor de unieke stijl van hexagon tegels. De tegels hebben een zeshoekige vorm waarmee je in elke ruimte een trendy, speelse uitstraling creëert. Door het aanbod van hexagon tegels in verschillende kleuren en designs, is er altijd stijl die past in je woning. Op zoek naar hexagon tegel inspiratie? Bekijk ons aanbod of kom een kijkje nemen in de showroom van Baldosas Tegels!

Handgemaakte hexagonale tegels in badkamer en keuken

Hexagonale tegels zijn te plaatsen in vrijwel elke ruimte in je woning, maar zijn voornamelijk in de badkamer en keuken populair. Onze hexagonale tegels worden met de grootste zorg, volledig handgemaakt. Zo krijgen de tegels een hoge kwaliteit en zijn ze erg duurzaam. Een hexagon tegel kan daarom perfect tegen vocht en stoten, waardoor je ze gerust in de badkamer of keuken kan plaatsen. Door het aanbod van verschillende kleuren en formaten, kun je met hexagon tegels volledig aanpassen op je wensen. Waar je ook naar op zoek bent, de tegels creëren een luxe tot speelse stijl in jouw badkamer of keuken.

Hexagon tegel groen
Hexagon tegels donkerblauw
hexagon tegels goud

Uniek patroon met zeshoekige tegels

Wil je het nét even anders aanpakken met de tegels in je badkamer of keuken, dan zijn zeshoekige tegels precies wat je zoekt. Door de diverse formaten kun je met hexagon tegels verschillende patronen creëren, helemaal naar jouw smaak. Van verticale of horizontale stroken op de wand tot de hexagonale tegels van de vloer naar de muur in elkaar laten overlopen. Naast de keuze in hexagonale tegels in diverse kleuren en structuren, bepaalt het soort voegwerk de uiteindelijke uitstraling. Maak je design daarom helemaal af met klassieke witte, beige of juist industrieel grijze voegen. Voor welke hexagon uitstraling kies jij?

Ruim aanbod tegel kleuren

Wanneer je een bepaalde stijl in gedachte hebt voor een kamer dan wil je natuurlijk tegels in een geschikte kleur vinden die hier helemaal op aansluiten. Bij Baldosas bieden we je een ruim aanbod hexagon tegels in verschillende kleuren. Ga je voor een pastel tint voor een rustige sfeer, gewaagde zwarte tegels, een klassieke witte uitstraling of toch een opvallende blauwe kleur. Hoe je stemming ook is, er is altijd een hexagon tegel in een felle, donkere of juiste rustige kleur die hierop aansluit. Ben je benieuwd geworden naar het aanbod kleuren? Bekijk dan ons assortiment! Bestel een proeftegel en ontdek de uitzonderlijke uitstraling van een hexagon tegel met eigen ogen.

Tegel hexagon speciaal
Hexagon tegel Turquoise

Hexagon tegels kopen?

Heb jij je oog laten vallen op de weergaloze uitstraling van hexagon en wil je graag tegels kopen? Ontdek dan het volledig assortiment van Baldosas Tegels. Wij bieden enkel handgemaakte tegels van de hoogste kwaliteit. Twijfel je nog over de juiste stijl of patroon tegels en kun je wel wat hulp gebruiken? Wij staan klaar met persoonlijk advies! Neem contact met ons op! Wil je graag op je gemak alle tegels bekijken? Maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom!