Menu

Exclusieve, authentieke tegels - haal het mediterraanse gevoel in huis

Karakteristiek, luxe en handgemaakt, zo valt Baldosas Tegels het beste te omschrijven. Ons bedrijf is uit passie ontstaan. In 2018 zijn wij in onze zoektocht naar een unieke tegel voor onze eigen badkamer op het idee gekomen om zelf een bedrijf te starten. Inmiddels helpen wij al jaren anderen in het vinden van hun perfecte tegel.  

Onze tegels komen allemaal rechtstreeks uit Italië, Portugal, Spanje en Marokko, waar ze volledig met de hand gemaakt worden. Dit is een proces waar veel tijd, liefde en kunde in wordt gestoken. Het resultaat zijn unieke tegels, waarbij geen tegel hetzelfde is. Onze tegels zorgen voor een luxe en sfeervolle uitstraling in je interieur. 

Wij vinden het belangrijk om zo duurzaam mogelijk te produceren. Daarom wordt er bij de productie uitsluitend gebruikgemaakt van natuurlijke glazuren en wordt de klei ter plaatse gewonnen. Door de productie plaatst te laten vinden in de landen waar de grondstoffen vandaan komen, zorgen we dat onze producten zo min mogelijk kilometers maken. 

De tegels die wij verkopen zijn allemaal ontworpen en ontwikkeld door professionele interieurarchitecten en designers. Wij leveren absoluut maatwerk: alles wordt aangepast naar de specifieke wensen van onze klant. Baldosas Tegels is dan ook met recht specialist op het gebied van handgemaakte tegels. 

Handgemaakte tegels van Baldosas Proces handgemaakte tegels van Baldosas Eindresultaat handgemaakte tegels Baldosas

Gratis interieuradvies

Ieder huis verdient luxe en design. Weet je niet goed waar te beginnen of twijfel je nog? Bij ons kun je terecht voor gratis interieuradvies. Onze interieurspecialiste helpt je met plezier verder. We kunnen moodboards voor je maken en meedenken over welke tegels het beste bij jouw interieur passen. Kom ook gerust een langs in onze showroom om je te laten inspireren.

Baldosas tgels over ons

Op zoek naar inspiratie? Onze Social Media
Natuurbehoud Baldosas Tegels draagt bij aan natuurbehoud. Lees meer
Blijf op de hoogte Blogs & Nieuws
Vragen of Advies? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze Neem contact op
Ons Magazijn Magazijn Baldosas @ HB logistiek Graafschap hornelaan 140-C 6004 HT Weert info@baldosastegels.nl +31 682775541 Let op: dit is geen bezoekadres
Praktische informatie

Wij voorzien je graag van het beste advies. Daarom staan we tijdens openingstijden telefonisch, per mail en via WhatsApp voor je klaar.

Vind je het lastig om een keuze te maken uit al deze prachtige kleuren en vormen? Onze interieurstylist denkt graag met je mee. Natuurlijk kun je ook proeftegels bestellen, klik hier voor een overzicht van alle proeftegels.

Let op: ons magazijn is uitsluitend op afspraak te bezoeken voor het afhalen van bestellingen. Natuurlijk bezorgen we je bestelling ook snel en gemakkelijk door heel Nederland en België.

Magazijn Baldosas
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies en snelle service Binnen 24 uur is je vraag beantwoord
Makkelijk proeftegels besteld
Makkelijk en snel proeftegels besteld Gratis persoonlijk advies door onze interieurstylist
Makkelijk proeftegels besteld
Exclusieve en unieke tegels Met een duurzaam karakter
Heb je vragen? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op! +31 682775541 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 info@baldosastegels.nl We reageren binnen 8 werkuren
1
Waar ben je naar op zoek?
Zoek
Aan het laden...