Menu
Sorteer op:
120 producten
Filters: Ruimte Materiaal Vorm (1) Toepassing Kleur Herkomst Op voorraad
Alle filters

3d wandtegel voor achterwand keuken, of op de muur in douche of toilet

3d tegels zijn fraaie tegels voor aan de muur als wandtegel. Keramische tegels 3d zijn voorzien zijn van structuur of hoogteverschil, wat voor een speels effect zorgt. Deze tegels worden ook vaker reliëf tegels of structuurtegels genoemd.
Hoe je ze ook noemt, 3d tegels zijn dan ook een geweldige manier om de inrichting van je huis op te fleuren. Je kunt ze gebruiken in de keuken of badkamer. We zien veelal dat reliëf tegels worden gebruikt als opvallend muur element. Denk dan bijvoorbeeld aan een strak gestuukte en geschilderde wand, waarbij vervolgens een bepaalde gedeelte van die muur ( achterwand keuken, of wand in douche of toilet ) volledig wordt betegeld met deze mooie tegels met structuur. Zulke prachtige keramiek creaties stralen een impressionistische sfeer uit met toch een speels en vrolijk tintje.

Structuur reliëf tegels: duurzaam & handgemaakt

Onze 3d tegels worden duurzaam met de hand vervaardigd ( ook wel handvorm genoemd ). Dit draagt bij aan het unieke persoonlijke karakter van de tegels met 3d structuur.

3d tegels zijn beschikbaar in verschillende kleuren en vormen. Je kunt ze naar eigen inzicht toepassen in bijvoorbeeld je keuken of badkamer. Enkele vaak gevraagde vormen zijn 3d hexagon, 3d ruit, 3d mozaiek tegels, geometrisch tegels & golf patroon.
Qua de gekleurde tegels zijn veel gevraagde tinten in 3d: wit, zwart goud, marmer & rood. De beschikbare kleuren zijn, net zoals de vormen overigens, gemakkelijk hier via ons tegel kleurenoverzicht te bekijken.

Filters
Ruimte
Materiaal
Vorm
Toepassing
Kleur
Herkomst
Op zoek naar inspiratie? Onze Social Media
Natuurbehoud Baldosas Tegels draagt bij aan natuurbehoud. Lees meer
Blijf op de hoogte Blogs & Nieuws
Vragen of Advies? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze Neem contact op
Onze Showroom Cwartier Weert Beekstraat 54 (Unit 062) 6001 GJ Weert info@baldosastegels.nl +31 682775541
Informatie showroom

Wij voorzien je graag van het beste advies. Daarom zijn wij alleen op afspraak geopend. Laat even weten wanneer je komt, dan zetten we de koffie alvast klaar.

Navigeer naar ‘Oud Gasthuisplein’. Parkeren kan op het parkeerdek en daar vind je de ingang van het Cwartier.

Ook online staan we voor je klaar. Heb je vragen, bel of mail gerust. Indien gewenst kun je hier een proeftegel bestellen.

Showroom Baldosas
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies en snelle service Binnen 24 uur is je vraag beantwoord
Makkelijk proeftegels besteld
Makkelijk en snel proeftegels besteld Gratis persoonlijk advies door onze interieurstylist
Makkelijk proeftegels besteld
Exclusieve en unieke tegels Met een duurzaam karakter
Heb je vragen? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op! +31 682775541 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 info@baldosastegels.nl We reageren binnen 8 werkuren
1
Waar ben je naar op zoek?
Zoek
Aan het laden...