Menu

Bestellen

Een bestelling kan geplaatst worden via de knop ‘offerte aanvraag’. Je ontvangt dan binnen een werkdag uitgewerkte offerte van ons, met hierin een verzoek tot (aan)betaling. Pas als het bedrag is aanbetaald wordt de bestelling definitief geplaatst.

Verzenden en leveren

Transportkosten:
We doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk uit te leveren. Wij hanteren een vast tarief voor het transport in België en Nederland. Voor levering vanuit ons magazijn in Nederland brengen wij € 59 transportkosten in rekening. Voor een productie op maat berekenen we tot 10 m2 € 95 transportkosten. De transportkosten elders in Europa variëren per land, neem gerust contact met ons op indien je hier meer informatie over wilt ontvangen.

Levertermijn:
Is je bestelling uit voorraad leverbaar? Dan bezorgen we je bestelling binnen 3 weken.
Houdt voor een productie op maat rekening met een levertijd van ongeveer 9 weken.

Bezorgen

Wij bezorgen onze tegels, wandkleden en geurkaarsen door heel Nederland en daarbuiten. Bestellingen worden binnen Nederland en België tot aan de deur geleverd. De transporteur helpt je niet mee om de tegels naar binnen te tillen, houd hier dus rekening mee.

De transporteur informeert je per SMS of telefoon, op de afgesproken leverdag, omtrent het tijdstip van levering. Zorgt dat er altijd iemand aanwezig is op de afgesproken leverdag. Indien er niemand aanwezig is kunnen er extra kosten worden gerekend voor het opnieuw leveren van de bestelling.

Controleer de bestelling altijd na de bezorging

Controleer altijd direct of de juiste producten zijn uitgeleverd en controleer op mogelijke schade. Laat indien de levering incompleet of beschadigd is een aantekening maken op de afleverbon en neem direct contact met ons op.

Is je vraag nog niet beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op.

Op zoek naar inspiratie? Onze Social Media
Natuurbehoud Baldosas Tegels draagt bij aan natuurbehoud. Lees meer
Blijf op de hoogte Blogs & Nieuws
Vragen of Advies? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze Neem contact op
Onze Showroom Cwartier Weert Beekstraat 54 (Unit 062) 6001 GJ Weert info@baldosastegels.nl +31 682775541
Informatie showroom

Wij voorzien je graag van het beste advies. Daarom zijn wij alleen op afspraak geopend. Laat even weten wanneer je komt, dan zetten we de koffie alvast klaar.

Navigeer naar ‘Oud Gasthuisplein’. Parkeren kan op het parkeerdek en daar vind je de ingang van het Cwartier.

Ook online staan we voor je klaar. Heb je vragen, bel of mail gerust. Indien gewenst kun je hier een proeftegel bestellen.

Showroom Baldosas
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies en snelle service Binnen 24 uur is je vraag beantwoord
Makkelijk proeftegels besteld
Makkelijk en snel proeftegels besteld Gratis persoonlijk advies door onze interieurstylist
Makkelijk proeftegels besteld
Exclusieve en unieke tegels Met een duurzaam karakter
Heb je vragen? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op! +31 682775541 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 info@baldosastegels.nl We reageren binnen 8 werkuren
1
Waar ben je naar op zoek?
Zoek
Aan het laden...