Menu

Je ziet tegenwoordig overal gekleurde tegels voorbij komen. Vooral in badkamers en keukens zijn deze tegels erg populair. De gekleurde tegels zorgen voor sfeer in een ruimte en je kunt er allerlei kanten mee op gaan. Op Baldosas vind je een breed assortiment aan gekleurde tegels. Zo vind je hier gekleurde Portugese, Italiaanse, cement en Marokkaanse tegels. Doordat er zoveel opties zijn, zit er altijd wel een gekleurde tegel bij die bij jou past. 

Roze oranje tegels wandtegels Visschub turquoise tegels Groene hexagon tegels

Handgemaakte gekleurde tegels

De gekleurde tegels van Baldosas zijn geheel met de hand gemaakt. Het is dan ook een proces waar veel tijd, energie en liefde wordt ingestoken. Doordat de tegels met de hand zijn gemaakt, is elke tegel uniek en zien ze er dus allemaal net iets anders uit. Voor de kleur van de tegels wordt uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke glazuren. Op deze manier draagt Baldosas bij aan een duurzame productie.       

Creëer sfeer door gekleurde tegels    

Roze ruitentegels wandtegelsBij gekleurde tegels denk je misschien al snel aan felle kleuren, maar dit hoeft helemaal niet. Met gekleurde tegels kun je door ze goed te combineren erg veel sfeer creëren. Hou je van modern en strak of juist het tegenovergestelde? Door de juiste kleur tegel te kiezen, leg je alvast de basis voor je interieur en stijl in je huis. 

Gekleurde tegels in badkamers en keukens zijn erg populair op dit moment. Waar je eerst overal witte, grijze en zwarte tegels zag, zie je nu vaker gekleurde vloer- en wandtegels terugkomen. In deze ruimtes kun je perfect sfeer creëren met gekleurde tegels. In badkamers zie je tegenwoordig de kleur blauw vaker terug komen. Deze kleur straalt rust uit en is niet te schreeuwerig. Kortom deze kleur is perfect voor je badkamer als je van rust houdt. Met de keuken kun je allerlei kanten uit gaan. Je kunt er bijvoorbeeld  voor zorgen dat  je keuken door de gekleurde tegels een eye catcher wordt in je huis of je zorgt ervoor dat het past bij de rest van je interieur. Het is maar net waar je van houdt.    

Gekleurde Portugese tegels

tiles honeycomb blueBij Baldosas Tegels hebben we een hele collectie aan gekleurde Portugese tegels. De gekleurde Portugese tegels hebben we verdeeld in vijf varianten, namelijk de ‘Basic Colors Collectie’ met bijna alle kleuren van de regenboog, de ‘Matt Colors Collectie’ met alleen maar matte kleuren, de ‘Oxide Explosions’ met een hoge glazuur variatie, de ‘Special Firing’ met een glanzend / Satijn craquelé glazuur en tot slot de ‘Vintage Metallics’ met een vintage uitstraling. Doordat er zoveel kleuren en varianten zijn, zit er altijd wel een mooie gekleurde Portugese tegel voor jou tussen.    

Samples

Mocht je een leuke gekleurde tegel zijn tegengekomen, hoef je niet meteen een keuze te maken. Je kunt namelijk ook eerst een sample bestellen en de tegel goed in het echt bekijken. Als je vandaag nog je favoriete gekleurde tegel bestelt, wordt hij uiterlijk de volgende werkdag al verzonden.     

Kom langs in onze showroom

Liever langs komen? Dit kan natuurlijk ook. Kom dan naar onze showroom in het centrum van Weert. Hier kun je alle gekleurde tegels in het echt bekijken. Ook kun je ons altijd om persoonlijk advies vragen. Wij helpen je namelijk graag zodat jij de beste keuze kunt maken. 
 

Op zoek naar inspiratie? Onze Social Media
Natuurbehoud Baldosas Tegels draagt bij aan natuurbehoud. Lees meer
Blijf op de hoogte Blogs & Nieuws
Vragen of Advies? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze Neem contact op
Onze Showroom Cwartier Weert Beekstraat 54 (Unit 062) 6001 GJ Weert info@baldosastegels.nl +31 682775541
Informatie showroom

Wij voorzien je graag van het beste advies. Daarom zijn wij alleen op afspraak geopend. Laat even weten wanneer je komt, dan zetten we de koffie alvast klaar.

Navigeer naar ‘Oud Gasthuisplein’. Parkeren kan op het parkeerdek en daar vind je de ingang van het Cwartier.

Ook online staan we voor je klaar. Heb je vragen, bel of mail gerust. Indien gewenst kun je hier een proeftegel bestellen.

Showroom Baldosas
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies en snelle service Binnen 24 uur is je vraag beantwoord
Makkelijk proeftegels besteld
Makkelijk en snel proeftegels besteld Gratis persoonlijk advies door onze interieurstylist
Makkelijk proeftegels besteld
Exclusieve en unieke tegels Met een duurzaam karakter
Heb je vragen? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op! +31 682775541 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 info@baldosastegels.nl We reageren binnen 8 werkuren
1
Waar ben je naar op zoek?
Zoek
Aan het laden...