Menu
Sorteer op:
67 producten
Filters: Ruimte Materiaal Vorm Toepassing Kleur Herkomst (1) Op voorraad
Alle filters

Spaanse designtegels

Online bestellen @ de Baldosas Spaanse tegeltjes winkel

Spaanse Azulejos tegels

Spaanse Azulejos tegels staan ​​bekend om hun schoonheid en uniciteit. De tegels worden bovendien deels met de hand ( handgemaakte / handvorm ) en middels een duurzaam proces gemaakt, wat ze een goed karakter geeft. Deze tegels uit Spanje zijn een prachtige manier om kleur en patroon toe te voegen aan elke kamer.
Het moge duidelijk zijn dat we deze Spaanse mozaiek tegels niet enkel in de badkamer tegenkomen. In Spanje is het gebruikelijk om prachtige tegels in hun huizen te installeren. Door de veelvoud aan kleuren, afwerkingen ( mat, cement, glanzend, geglazuur / glazuur ) zijn ze in vrijwel elke ruimte succesvol te gebruiken. Van muur tot vloer, ze zorgen hoe dan ook voor een echt unieke uitstraling in je interieur.

Spaanse Azulejos tegels worden opvallend vaak toegepast als decoratie in de vloer van de ontvangst hal of als onderdeel van de gang of woonkamer. Daarnaast ook regelmatig als muur decoratie, bijvoorbeeld in de keuken: als muurtugel in achterwand keuken of als vloertegel.

Spaanse keramiek tegels

Tegels uit Spanje worden geleverd met de mooiste gekleurde tegels en uitgesproken patronen ( in onze winkel zijn deze echter ingedeeld onder de categorie Portugese tegels ). Als je op zoek bent naar een luxe, exclusief & uniek product dan zijn onze Spaanse tegelvloeren echt iets voor jou! Kies tussen zeshoeken ( Spaanse hexagon tegels ) of wellicht iets anders interessants, zoals Spaanse visgraat tegels, driehoek, ( langwerpige ) rechthoek, vierkant of de vissenschub patroon tegel. We hebben ook nog veel daartussenin, inclusief vele andere uitvoeringen zoals :

 • keramisch antiek Spanje vloer; vloertegel
 • Spaanse terracotta tegels / muurtegel
 • Spaanse tegels Hexagon / wandtegel
 • kleine spaanse tegels of grote spaanse tegel.

Spaanse wandtegels of Spaanse vloertegels

Waar ga jij voor?

Er is dus zeker een passende match mogelijk. Elk tegel stuk in Spaanse stijl is met liefde met de hand gemaakt door bekwame ambachtslieden. De Spaanse tegeltjes uit Spanje hebben vaak prachtige patronen erop of er is door de unieke vormen juist een luxe patroon mee te leggen. De ene optie is nog meer uitgesproken dan de andere! Gebruik ze in de badkamer en douche als Spaanse vloer- en wandtegel. In de keuken als Spaanse muurtugel voor de keuken achterwand. Ook in het toilet cq. de wc staan Spaanse tegels prachtig als wand- en vloertegels. Uiteraard is er nog een enorme variatie in kleuren mogelijk. Denk dan o.a. aan :

 • Spaanse tegels cement
 • groen, Spaanse tegeltjes groen
 • Spaanse tegels zelliges
 • roze
 • Spaanse tegel wit
 • bruin
 • blauw Spaanse tegels
 • rood ; rode vloertegels
 • groen
 • grijs; grijze Spaanse tegels
 • olijngroen

Wat je in ieder geval moet weten is dat elk tegel stuk in Spaanse stijl met liefde & met de hand is gemaakt door bekwame ambachtslieden. Tegels Spaanse stijl staan voor de meest prachtige gekleurde tegels in de meest uitgesproken patronen. Dus ben je op zoek naar een luxe, exclusieve & unieke tegel, dan zit je helemaal goed met onze Spaanse tegels.

Spaanse tegel zelliges ( antiek uitstraling )

Ook is er regelmatig vraag naar Spaanse zellige tegels. Zoek je die. Bekijk dan hier het zelliges tegel gedeelte binnen onze winkel.

Buitentegel Spaans nodig?

Ook is een beperkt gedeelte geschikt voor een toepassing buiten. Deze worden vaak gebruikt op een gevel buiten in de tuin ; tuintegel / terrastegel.

Neem contact op met onze klantenservice via de klantenservice cirkel rechtsonderen in dit scherm.

Filters
Ruimte
Materiaal
Vorm
Toepassing
Kleur
Herkomst
Op zoek naar inspiratie? Onze Social Media
Natuurbehoud Baldosas Tegels draagt bij aan natuurbehoud. Lees meer
Blijf op de hoogte Blogs & Nieuws
Vragen of Advies? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze Neem contact op
Onze Showroom Cwartier Weert Beekstraat 54 (ruimte 062) 6001 GJ Weert info@baldosastegels.nl +31 682775541
Informatie showroom

Wij voorzien je graag van het beste advies. Daarom zijn wij alleen op afspraak geopend. Laat even weten wanneer je komt, dan zetten we de koffie alvast klaar.

Navigeer naar ‘Oud Gasthuisplein’. Parkeren kan op het parkeerdek en daar vind je de ingang van het Cwartier.

Ook online staan we voor je klaar. Heb je vragen, bel of mail gerust. Indien gewenst kun je hier een proeftegel bestellen.

Showroom Baldosas
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies en snelle service Binnen 24 uur is je vraag beantwoord
Makkelijk proeftegels besteld
Makkelijk en snel proeftegels besteld Gratis persoonlijk advies door onze interieurstylist
Makkelijk proeftegels besteld
Exclusieve en unieke tegels Met een duurzaam karakter
Heb je vragen? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op! +31 682775541 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 info@baldosastegels.nl We reageren binnen 8 werkuren
1
Waar ben je naar op zoek?
Zoek
Aan het laden...