Menu

Synoniem: bijenraat / bijenkorf tegels

Honingraat tegels, ook wel bijenraat tegels of bijenkorf tegels genoemd, zijn zeshoekige tegels die je in veel verschillende kleuren kan krijgen. Ze worden vaak gebruikt in de badkamer en de keuken, maar ze staan prachtig in elke ruimte van je huis. Honingraat tegels staan beter bekend onder de naam hexagon tegels. Hoe je ze ook noemt, bij Baldosas Tegels ben je aan het juiste adres voor deze geweldig universele tegels.

blauw zeskant honingraat badkamer wandtegels

Honingraat tegels in alle kleuren

Wat maakt deze tegels dan zo universeel? Een van de redenen dat je deze tegels overal kunt gebruiken, is het ruime aanbod aan kleuren. Voor de badkamer zijn aqua en teal kleuren erg leuk. Maar ook blauwe bijenraat tegels en groene bijenraat tegels staan prachtig in de badkamer of het toilet. Voor de keuken heb je misschien liever een wat neutralere kleur, zoals witte bijenkorf tegels of zwarte bijenkorf tegels. Benieuwd naar alle beschikbare kleuren? Bekijk onze tegel informatie.

Wil je eens een heel ander soort wandtegel? Kies dan voor onze gouden honingraat tegels. Deze tegels zijn geglazuurd met echt goud. Dat is pas leuk! Met de echte gouden hexagon tegels geef jij een luxe en exclusieve uitstraling aan jouw keuken, badkamer of toilet. 

De honingraat tegels van Baldosas Tegels kun je natuurlijk ook in nog veel meer kleuren bestellen. Denk bijvoorbeeld aan metallic kleuren. Metallic honingraat tegels staan bijvoorbeeld erg leuk als achterwand in je toilet. Metallic bijenraat tegels, alsmede gouden bijenraat tegels, zijn erg leuk als accentmuur. Je betegeld dan één muur met deze bijzondere tegels en betegeld de overige muren met een meer neutrale kleur, zoals groen of geel. 

Bijenkorf tegels in je badkamer

Bijenkorftegels staan erg leuk in je badkamer. Ze zijn door hun nauwe voegen en geglazuurde textuur perfect voor de badkamer. Deze tegeltjes mogen best eens nat worden! Geen zorgen dus als je kinderen hebt die het leuk vinden om in bad te spelen (of als je zelf graag in het bad speelt natuurlijk). 

In de badkamer zijn verschillende kleuren bijenkorf tegels populair. Denk aan mooie aqua honingraat tegels. Met een diepe aqua kleur maak jij een heus aquarium van jouw badkamer. Ook met blauwe tegels maak jij een badkamer waarin jij je in een oceaan waant. En daar houdt de pret niet op. Je kunt namelijk ook nog verschillende tinten kiezen binnen een kleur. Denk bijvoorbeeld aan emerald blauwe hexagon tegels of marine blauwe bijenraattegels. 

De badkamer is ook een perfecte ruimte om deze bijenkorf tegels te gebruiken als vloertegels. De zeshoekige tegels worden meestal als wandtegels gebruikt, maar dat hoeft helemaal niet. Ook als vloertegels zijn deze tegels perfect voor jouw badkamer. Je kan dan gaan voor een neutrale witte vloertegel of jouw blauwe badkamer afmaken met mooie teal honingraat vloertegels. Wil je liever een badkamer die helemaal uniek is? Kies dan voor oranje of gele bijenraat tegels voor je vloer.

Blauwe bijenraat tegels achterwand     aqua bijenkorf badkamertegels wandtegels 

Bijenraat tegels in je keuken

In je keuken zijn honingraat tegels vooral voor de achterwand erg leuk. Jouw keuken ziet er flitsend uit met mooie, glimmende metallic honingraat tegels. Ook de echte gouden tegels zijn een geweldige keuze voor de achterwand van jouw keuken. Met wandtegels van echt goud presenteer jij vol trots een keuken waar iedereen jaloers op is! 

Je kan natuurlijk ook voor leuke gele wandtegels gaan. Met gele bijenkorf tegels maak jij een échte bijenkorf van jouw keuken. Zo maak je een keuken die super origineel is. 

Je kan natuurlijk ook voor mooie blauwe hexagon tegels kiezen in jouw keuken. Ga bijvoorbeeld voor een Portugese teal blauwgroene honingraat tegel. Of combineer kleuren. Je kan zelf een te gek patroon maken met verschillende kleuren tegels. Met de Italiaanse honingraat tegels mix van Baldosas Tegels, betegel jij jouw keuken, badkamer of toilet met acht verschillende kleuren. De wit en beige tinten passen precies goed bij elkaar. Ze geven jouw keuken een exclusieve en unieke uitstraling zonder te veel aandacht op te eisen. De blikvangers zijn namelijk de gouden bijenkorf tegels. Daarmee maak jij pas indruk!

gouden bijenkorf tegels badkamer keukentegels achterwand tegels honingraat aqua teal groene bijenraat tegels keuken tegels wand

Honingraat tegels in jouw toilet

Ten slotte passen bijenkorf tegels ook erg goed in een toilet. Voor jouw toilet is het erg leuk om te gaan voor metallic tegels. Maar je kan natuurlijk ook voor een andere kleur uit ons enorme assortiment gaan. Ook in het toilet is het leuk om de honingraat tegels te gebruiken als vloertegels. Je kunt zelfs je vloer en wandtegels in dezelfde kleur kiezen voor een toilet die zijn eigen wereldje vormt. Kies bijvoorbeeld voor teal om een zwembadgevoel te krijgen in je toilet. Maar ook een accentmuur is perfect op jouw toilet. Je kiest dan voor neutrale hexagon vloertegels en wandtegels. Jouw accentmuur maak jij dan met honingraat tegels in felle of opvallende kleuren om een kunstwerkje van jouw toilet te maken. Hoe jij je toilet het liefst betegeld, met de bijenraat interieurtegels van Baldosas Tegels maak jij jouw droominterieur.

Behoefte aan meer honingraat tegels inspiratie?

De handgemaakte honingraat tegels van Baldosas Tegels zijn dus ontzettend veelzijdig. Met deze zeshoekige tegels kun je elke ruimte in je interieur betegelen precies zoals jij het mooi vindt. Kies uit ons ruime assortiment aan kleuren om jouw droomhuis te realiseren. In jouw badkamer, toilet of keuken ga jij voor prachtige gouden, metallic of teal honingraat tegels op jouw muur, achterwand of vloer. 

Weet jij nog niet precies met welke honingraat tegels jij jouw interieur wil inrichten? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom voor advies en inspiratie! 

Op zoek naar inspiratie? Onze Social Media
Natuurbehoud Baldosas Tegels draagt bij aan natuurbehoud. Lees meer
Blijf op de hoogte Blogs & Nieuws
Vragen of Advies? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze Neem contact op
Ons Magazijn Magazijn Baldosas @ HB logistiek Graafschap hornelaan 140-C 6004 HT Weert info@baldosastegels.nl +31 682775541 Let op: dit is geen bezoekadres
Praktische informatie

Wij voorzien je graag van het beste advies. Daarom staan we tijdens openingstijden telefonisch, per mail en via WhatsApp voor je klaar.

Vind je het lastig om een keuze te maken uit al deze prachtige kleuren en vormen? Onze interieurstylist denkt graag met je mee. Natuurlijk kun je ook proeftegels bestellen, klik hier voor een overzicht van alle proeftegels.

Let op: ons magazijn is uitsluitend op afspraak te bezoeken voor het afhalen van bestellingen. Natuurlijk bezorgen we je bestelling ook snel en gemakkelijk door heel Nederland en België.

Magazijn Baldosas
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies en snelle service Binnen 24 uur is je vraag beantwoord
Makkelijk proeftegels besteld
Makkelijk en snel proeftegels besteld Gratis persoonlijk advies door onze interieurstylist
Makkelijk proeftegels besteld
Exclusieve en unieke tegels Met een duurzaam karakter
Heb je vragen? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op! +31 682775541 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 info@baldosastegels.nl We reageren binnen 8 werkuren
1
Waar ben je naar op zoek?
Zoek
Aan het laden...