Menu

Tegel inspiratie nodig?

Unieke tegels maken van je wand een echte eyecatcher! Maar hoe ga je kiezen uit alle mogelijkheden? Wij helpen je graag op weg!

Veel klanten waren je voor en willen het eindresultaat graag met je delen. Kijk eens bij onderstaande projecten voor meer interieur inspiratie. Een mooie tegel gevonden? Je kan direct op de afbeelding klikken om naar het product te gaan.

Inspiratie nodig voor de achterwand van je keuken of voor de tegels in de badkamer? Unieke tegels met een patroon of motief maken van je wand een echte eyecatcher! Maar hoe ga je kiezen uit alle mogelijkheden? Wij helpen je graag op weg! Veel klanten waren je namelijk voor en willen het eindresultaat graag met je delen. Kijk eens bij onderstaande project foto's van tegels voor meer interieur inspiratie. Mooie tegel foto's aangeleverd door onze klanten of van door ons verzorgde tegel projecten.

Tegel inspiratie

Durf kleuren en formaten te combineren of kies voor een samengestelde tegel mix. Wil je juist meer rust maar toch een tegelwand die er echt uitspringt? Kies dan voor 1 formaat tegel in een opvallende kleur en plaats deze bijvoorbeeld op 1 wand in de badkamer. Klik hier voor het complete kleurenoverzicht van onze Spaanse, Italiaanse & Portugese tegels of bestel direct een sample.

Op zoek naar inspiratie? Onze Social Media
Natuurbehoud Baldosas Tegels draagt bij aan natuurbehoud. Lees meer
Blijf op de hoogte Blogs & Nieuws
Vragen of Advies? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze Neem contact op
Onze Showroom Cwartier Weert Beekstraat 54 (Unit 062) 6001 GJ Weert info@baldosastegels.nl +31 682775541
Informatie showroom

Wij voorzien je graag van het beste advies. Daarom zijn wij alleen op afspraak geopend. Laat even weten wanneer je komt, dan zetten we de koffie alvast klaar.

Navigeer naar ‘Oud Gasthuisplein’. Parkeren kan op het parkeerdek en daar vind je de ingang van het Cwartier.

Ook online staan we voor je klaar. Heb je vragen, bel of mail gerust. Indien gewenst kun je hier een proeftegel bestellen.

Showroom Baldosas
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies en snelle service Binnen 24 uur is je vraag beantwoord
Makkelijk proeftegels besteld
Makkelijk en snel proeftegels besteld Gratis persoonlijk advies door onze interieurstylist
Makkelijk proeftegels besteld
Exclusieve en unieke tegels Met een duurzaam karakter
Heb je vragen? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op! +31 682775541 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 info@baldosastegels.nl We reageren binnen 8 werkuren
1
Waar ben je naar op zoek?
Zoek
Aan het laden...