Menu

Marokkaanse tegels zijn erg populair op dit moment. Je ziet ze dan ook vooral terugkomen in badkamers en keukens. Deze Marokkaanse tegels worden ook wel zelliges genoemd, wat letterlijk ‘kleine gepolijste steen’ betekent. Zellige tegels worden in Marokko volledig met de hand gemaakt. Voor het vervaardigen van de zellige tegel is klei de basis, waarna ze worden geglazuurd en vervolgens worden gesneden. Bij Baldosas Tegels vind je een breed assortiment aan Marokkaanse tegels in allerlei vormen en kleuren.

Handgemaakte Marokkaanse tegels

De zellige tegels van Baldosas Tegels worden volledig met de hand gemaakt in Marokko. De kwaliteit van de klei in Marokko is uitstekend en dat is dan ook de reden waarom de tegels hier worden vervaardigd. Als de tegels van de klei zijn gevormd, worden ze geglazuurd met gekleurd glas. Daarna worden ze met de hand in de gewenste vorm gesneden. Als de zellige tegels eenmaal in de houtoven zitten, zorgen de vlammen voor een diversiteit in de intensiteit van het bakproces. Dit zorgt ervoor dat er lichte kleurafwijkingen ontstaan, waardoor elke zellige tegel er uniek uitziet. Doordat elke tegel er anders uitziet, zorgt dit samen weer voor een erg mooi geheel.

Baldosas Tegels biedt je een prachtig assortiment aan van handgemaakte Marokkaanse tegels in allerlei verschillende designs en patronen. Hierdoor is er altijd een stijl die bij je woning past.

Handgemaakte Marokkaanse tegels blauw    Marokkaanse tegels keuken en badkamer visschubben

Zellige tegels voor badkamer en keuken

Je ziet zellige tegels steeds vaker terugkomen in badkamers en keukens. Je kunt deze Marokkaanse tegels prima hiervoor gebruiken en het ziet er ook nog eens erg gezellig uit. Naast het standaard formaat 10cm x 10cm zijn er nog vele andere mogelijkheden. Denk hierbij aan een visgraat-, bloem-, lantaarn-, ruit- of visschub zellige. Elke vorm zellige tegel geeft weer een ander effect, dus er zijn genoeg mogelijkheden waardoor er altijd wel iets tussen zit wat bij jouw stijl past.

Mocht je een leuke Marokkaanse tegel zijn tegengekomen, dan hoef je niet meteen een beslissing te maken. Je kunt namelijk ook eerst een sample bestellen, zodat je de zellige tegel goed in het echt kunt bekijken. Bij bestelling van een sample, wordt het uiterlijk de volgende werkdag al verzonden.
Bestel een tegel proefsample

Marokkaanse zelliges in verschillende kleuren

Naast dat je de Marokkaanse zelliges in allerlei verschillende vormen hebt, heb je ze ook in allerlei verschillende kleuren. Bij Baldasos Tegels zie je vooral aardetinten terugkomen. Denk aan de kleuren antraciet, blauw, bordeaux, crème, groen, zacht roze en zandkleur. Deze aardetinten passen eigenlijk overal goed bij, dus welke kleur je ook kiest, je kunt bijna niet de mist ingaan.

Marokkaanse tegels badkamer visgraat tegels

Kom langs in onze showroom

Wil je langs komen? Dan kan dit natuurlijk ook. Kom dan langs in onze showroom in het centrum van Weert. Hier kun je alle kleuren en vormen van onze zellige tegels goed bekijken. Bij vragen kun je ons ook altijd om persoonlijk advies vragen, wij helpen je namelijk graag zodat je een goede keuze kunt maken.

Voorlopig zijn we alleen op afspraak geopend. Neem contact met ons op en geef door wanneer je wilt komen.

Op zoek naar inspiratie? Onze Social Media
Natuurbehoud Baldosas Tegels draagt bij aan natuurbehoud. Lees meer
Blijf op de hoogte Blogs & Nieuws
Vragen of Advies? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze Neem contact op
Onze Showroom Cwartier Weert Beekstraat 54 (Unit 062) 6001 GJ Weert info@baldosastegels.nl +31 682775541
Informatie showroom

Wij voorzien je graag van het beste advies. Daarom zijn wij alleen op afspraak geopend. Laat even weten wanneer je komt, dan zetten we de koffie alvast klaar.

Navigeer naar ‘Oud Gasthuisplein’. Parkeren kan op het parkeerdek en daar vind je de ingang van het Cwartier.

Ook online staan we voor je klaar. Heb je vragen, bel of mail gerust. Indien gewenst kun je hier een proeftegel bestellen.

Showroom Baldosas
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies en snelle service Binnen 24 uur is je vraag beantwoord
Makkelijk proeftegels besteld
Makkelijk en snel proeftegels besteld Gratis persoonlijk advies door onze interieurstylist
Makkelijk proeftegels besteld
Exclusieve en unieke tegels Met een duurzaam karakter
Heb je vragen? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op! +31 682775541 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 info@baldosastegels.nl We reageren binnen 8 werkuren
1
Waar ben je naar op zoek?
Zoek
Aan het laden...