Menu

Je ziet het tegenwoordig overal terug komen, tegels op een wand of vloer. Met deze tegels worden de meest mooie patronen gecreëerd waardoor mediterraanse sferen echt in huis worden gehaald. Een populaire tegel wat echt een trend is op dit moment is de visschub tegel. Deze tegels zijn zeer geschikt om sfeer te creëren waardoor ze een ruimte direct op te fleuren. Lees in deze blog meer over deze unieke tegels. 

Unieke vorm van de visschub tegels

Met de visschub tegels creëer je meteen gezelligheid in een ruimte. De vorm van de tegel zorgt voor uniek patroon op je wand of vloer zonder dat het té wordt maar juist een samenhangend geheel. De tegels zijn geschikt voor eigenlijke elke ruimte in huis maar worden het meest toegepast in een keuken, badkamer, toilet of hal. De unieke vorm zorgt ervoor dat de wand of vloer een echte eyecatcher wordt in de ruimte. Dit is dan ook gelijk de reden dat steeds meer mensen ervoor kiezen om tegels te plaatsen in huis.

visschub tegels blauw visschub schubben tegels blauw wandtegels douche

Schubben tegels in kleuren en texturen

Visschub tegels zijn er in verschillende kleuren en texturen. Elke kleur en textuur geeft weer een ander effect waardoor het dus extra belangrijk is om hier goed over na te denken wanneer je deze tegels wilt aanschaffen. Zo verschilt het dus ook of een een Portugese of een Italiaanse tegel aanschaft. Beide worden namelijk op een andere manier geproduceerd. Je hebt keus uit geglazuurde tegels, geglazuurde tegels met een speciaal kleureffect of matte tegels. Zo geven alle soorten visschub tegels weer een ander eindresultaat. 
Met de kleur van de tegel leg je meteen de basis voor je interieur. Het is daarom ook erg belangrijk dat je een juiste kleur uitkiest. Wil je het rustig houden? Ga dan voor een effen kleur of een paar verschillende kleuren in eenzelfde tint. Houd je meer van een wat opvallende wand of vloer ga dan voor allerlei verschillende kleuren. De keus ligt helemaal bij jou! Als je het lastig vindt om de juiste kleur uit te kiezen kun je ook eens een sample mee naar huis nemen. Op deze manier hoef je niet meteen een keuze te maken maar kun je er eerst goed over nadenken. 

Andere vormen tegels

Wanneer je de mediterraanse sferen naar je huis wilt halen zijn wand of vloertegels een erg goed idee! Naast de visschub tegels zijn er natuurlijk ook nog tegels in allerlei andere vormen, zoals hexagon, rechthoekig, vierkant, bloemvormig, rechthoekig, etc. Welke vorm je ook kiest je weet zeker dat je de ruimte karakter geeft!

visgraat tegels bruin druppel visschub schubben tegels druppel bruin wand

Bekijk ons assortiment visschub tegels

Ben je helemaal verkocht en wil je graag prachtige visschub tegels in je huis plaatsen? Vind schubben tegels die helemaal passen bij je interieur en wensen. Bekijk het groot assortiment van Baldosas Tegels. Al onze tegels zijn 100% handgemaakt en hiermee uniek. Bestel eenvoudig een proefsample om de uitstraling van de tegels in het echt te bewonderen. Behoefte aan vakkundig advies? Wij adviseren je graag! Neem contact met ons op of maak een afspraak en kom langs in onze showroom!

Op zoek naar inspiratie? Onze Social Media
Natuurbehoud Baldosas Tegels draagt bij aan natuurbehoud. Lees meer
Blijf op de hoogte Blogs & Nieuws
Vragen of Advies? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze Neem contact op
Onze Showroom Cwartier Weert Beekstraat 54 (Unit 062) 6001 GJ Weert info@baldosastegels.nl +31 682775541
Informatie showroom

Wij voorzien je graag van het beste advies. Daarom zijn wij alleen op afspraak geopend. Laat even weten wanneer je komt, dan zetten we de koffie alvast klaar.

Navigeer naar ‘Oud Gasthuisplein’. Parkeren kan op het parkeerdek en daar vind je de ingang van het Cwartier.

Ook online staan we voor je klaar. Heb je vragen, bel of mail gerust. Indien gewenst kun je hier een proeftegel bestellen.

Showroom Baldosas
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies en snelle service Binnen 24 uur is je vraag beantwoord
Makkelijk proeftegels besteld
Makkelijk en snel proeftegels besteld Gratis persoonlijk advies door onze interieurstylist
Makkelijk proeftegels besteld
Exclusieve en unieke tegels Met een duurzaam karakter
Heb je vragen? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op! +31 682775541 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 info@baldosastegels.nl We reageren binnen 8 werkuren
1
Waar ben je naar op zoek?
Zoek
Aan het laden...